On love, life & more
fasv
Home / Uncategorized / Halal Kött

Halal Kött

För att ni kära muslimer ska få lära känna de företag som tillhandahåller halalkött inom partihandeln, har vi nämnt några av dessa företag med deras namn och uppgifter på denna sida.

Var vänliga och observera att Ahlulbayt kulturcenter inte tar något som helst ansvar gällande de tjänster som de nedanstående företagen förser muslimerna med. Dessa företag har endast presenterats med hjälp av den information som deras ansvariga har försett oss med.

Till övriga företag som tillhandahåller halalkött och som vill presentera sig själva för muslimer bosatta i Sverige och Skandinavien, ber vi er att skicka erat namn och fullständiga uppgifter till vår email info@akc-lulea.se.

Viktigt att nämna är att vi för närvarande inte på ett direkt sätt presenterar restauranger och butiker som tillhandahåller halalkött. De företag som presenterats avser endast partihandel.

Qibbla Halal Kött AB

Grundades:  År  1995

Företagets VD: Nemir Zatali

Försäljningschef: Faroq Zatali

Telefon: 0855668080

Hemsida: www.qibblahalal.se

Email: qibbla@qibblahalal.se

För att ni kära muslimer ska få lära känna de företag som tillhandahåller halalkött inom partihandeln, har vi nämnt några av dessa företag med deras namn och uppgifter på denna sida. Var vänliga och observera att Ahlulbayt kulturcenter inte tar något som helst ansvar gällande de tjänster som de nedanstående företagen förser muslimerna med. Dessa företag har endast presenterats med hjälp av den information som deras ansvariga har försett oss med. Till övriga företag som tillhandahåller halalkött och som vill presentera sig själva för muslimer bosatta i Sverige och Skandinavien, ber vi er att skicka erat namn och fullständiga uppgifter…

Review Overview

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*